Νέα παραγγελία από το Υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας έρχεται να επαληθεύσει την κυρίαρχη θέση της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ στην παγκόσμια αγορά μπαταριών υποβρυχίων

Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συνεχίζει να σημειώνει νίκες σε διεθνείς διαγωνισμούς μπαταριών υποβρυχίων, κατέχοντας ποσοστό επιτυχίας που υπερβαίνει το 70%. Πιο συγκεκριμένα, η SUNLIGHT έχει ήδη προμηθεύσει με μπαταρίες υποβρυχίων χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ολλανδία, το Περού, η Ουκρανία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, το Εκουαδόρ και η Κορέα.

Ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέση της ως ένας εκ των κορυφαίων προμηθευτών, η SUNLIGHT υπέγραψε νέα σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας για την προμήθεια μίας μπαταρίας υποβρυχίου τύπου Walrus. Η εν λόγω ανάθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς συνιστά την τρίτη φορά που η εταιρεία κέρδισε διαγωνισμό του Υπουργείου Άμυνας της Ολλανδίας, ανταγωνιζόμενη τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Ο διεθνής διαγωνισμός ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2015 και η σύμβαση υπογράφηκε το Σεπτέμβριο του 2015. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι διεθνείς αγορές στην εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ.

Με επίκεντρο τη μονάδα παραγωγής της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, η οποία λειτουργεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των συσσωρευτών υποβρυχίων και συναγωνίζεται με τους γίγαντες του κλάδου.

Με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει και έχοντας αναπτύξει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων μπαταριών, η SUNLIGHT έχει ήδη παραδώσει περισσότερα από 60 σετ μπαταριών υποβρυχίων στο Πολεμικό Ναυτικό διαφόρων χωρών, ξεπερνώντας συνολικά την προμήθεια/κατασκευή 25.000 στοιχείων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s