Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/384735/to-sholeio-pou-theleis-einai-sto-heri-sou) αποτελεί ένα πρόγραμμα ουσιαστικής στήριξης των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σουΗ εταιρεία εμφιαλώσεως συνεργάζεται με τέσσερις δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπίσουν το έντονο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης σχετικά με την κατάσταση των σχολικών εγκαταστάσεων.Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτό το πρόγραμμα θα επιχορηγηθούν βελτιωτικές εργασίες σε κάποια από τα 14 σχολεία που έχουν προτείνει οι δήμοι Θεσσαλονίκης.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η Coca-Cola 3E (http://observatory.sustainablegreece2020.com/gr/practice/sxoleio-poy-8eleis-einai-sto-xeri-soy.921.html) έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στη Θεσσαλονίκη από το 1971. Είναι σημαντικό να πούμε ότι η εταιρεία αποτελόντας ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Βόρειας Ελλαδας συνεργάζεται στενά με τις τοπικές κοινωνίες υποστηρίζοντας στο μέγιστο τις ανάγκες του τόπου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s