Πάνος Γερμανός ψηφίζει για άλλη μια φορά Ελλάδα

Στις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η ελληνική οικονομία, έχοντας μερίδιο βιομηχανίας για το ελληνικό ΑΕΠ που μειώνεται όλο και περισσότερο ο Πάνος Γερμανός επενδύει ξανά «ελληνικά» μέσω της εταιρείας Συστήματα Sunlight.

Συγκεκριμένα, η Συστήματα Sunlight ανακοίνωσε την αύξηση και ταυτόχρονα ενίσχυση όλων των οικονομικών μεγεθών της μετά τις επενδύσεις όπου προχώρησε ο έλληνας επιχειρηματίας.

Πάνος Γερμανός

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πάνος Γερμανός (http://www.capital.gr/story/2295635) δεν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα βιομήχανου. Εδώ και 33 χρόνια αποτελεί την ηγετική φιγούρα του ομίλου Olympia Group αλλά δεν ξεχνά ποτέ ότι ξεκίνησε από ένα μαγαζί 7 τετραγωνικών στο Κολωνάκι όπου και πουλούσε μπαταρίες.

Φτάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στην δημιουργία ενός τεράστιου ομίλου όπου η ναυαρχίδα του Συστήματα Sunlights μετατράπηκε σε παγκοσμίου φήμης παίκτη στον τομέα της ενέργειας. Και στον τομέα τον τηλεπικοινωνιών ο έλληνας βιομήχανος κάνει αισθητή την παρουσία του στην ευρωπαϊκή αγορά με την εταιρεία Play της Πολωνίας η όποια και κατέχει πάνω από 12 εκατομμύρια συνδρομητές.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s