Η Coca Cola Τρία Έψιλον Βόλου μετατρέπεται σε ένα mega plant παραγωγής

Ούτε λίγο ούτε πολύ με 24 εκατομμύρια ευρώ το Σχηματάρι θα μετατραπεί σε μία νέα “υπερμονάδα” παραγωγής για την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Αποτελώντας τον κεντρικό άξονα παραγωγής σε ελληνικό έδαφος, προσφέροντας το πλεονέκτημα της γεωγραφικής θέσης παίρνει την παραγωγή και την αποθηκευτική δραστηριότητα των μονάδων της Coca-Cola Τρία Έψιλον Βόλου και της Κάτω Κηφισιάς.

CC3E-1

Η νέα αυτή επένδυση λοιπόν έχει ως σκοπό την παραγωγή του συνόλου του όγκου χυμών και το 96% των αναψυκτικών. Από την άλλη πλευρά καλείται επίσης να αποθηκεύει και να διανέμει το 67% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο της 7ης μεγαλύτερης μονάδας ανάμεσα στις 29 χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον Βόλου με την άμεση εφαρμογή του επενδυτικού προγράμματος θέλει και επιζητά και μία ομαλή ενσωμάτωση των εργαζομένων της. Ανταποκρίνεται λοιπόν έτσι στη φροντίδα μετεγκατάστασης του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω επιδοτήσεων τόσο ενοικίου όσο και κάλυψης αναγκών και εξόδων μετεγκατάστασης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s