Επενδύσεις από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Στην εφαρμογή ενός μεγάλου επενδυτικού προγράμματος ύψους 24 εκατ. ευρώ προχώρησε η Coca-Cola 3ε. Στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση και εδραίωση της μονάδας του Σχηματαρίου ως μια σύγχρονη, μεγάλου μεγέθους μονάδα κατά τα πρότυπα του εξωτερικού.

Coca-Cola-3e-Volos

Η επένδυση σχετίζεται με την επέκταση των παραγωγικών υποδομών της μονάδας και την επέκταση, αυτοματοποίηση και εκσυγχρονισμό των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα, στη μονάδα του Σχηματαρίου θα πραγματοποιείται το σύνολο της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας σε αναψυκτικά και χυμούς.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης η Ελλάδα θα διαθέτει την 7η μεγαλύτερη μονάδα εντός των 28 χωρών του Ομίλου Coca-Cola Hellenic.

Τέλος, να πούμε ότι εκτός από την υπάρχουσα δραστηριότητα της, η μονάδα του Σχηματαρίου θα ενσωματώσει την παραγωγική και αποθηκευτική δραστηριότητα της μονάδας του εργοστασίου του Βόλου και την αποθηκευτική δραστηριότητα της μονάδας της Κάτω Κηφισιάς.

Περισσότερα εδώ:
http://www.kathimerini.gr/838348/article/oikonomia/epixeirhseis/ependysh-24-ekat-eyrw-ths-coca-cola-3e-sth-monada-sxhmatarioy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s