“Στηρίζουμε τις προσπάθειες εξυγίανσης του Μαρινόπουλου”

Ανακοίνωση των εργαζομένων

Η ανακοίνωση των 35 εργαζομένων στο Μαρινόπουλο, στο Ρέθυμνο

Σαν 35 εργαζόμενοι οι οποίοι εργαζόμαστε 12 συναπτά έτη & άνω στην Εταιρία Μαρινόπουλος & ειδικότερα στο υποκατάστημα του Ρεθύμνου ( Σταμαθιουδάκη 74 ) δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι τιμούμε τα χρόνια εργασίας & προσφοράς  μας στην Εταιρία & στηρίζουμε τις προσπάθειες εξυγίανσης της. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας με τον μέχρι τώρα Εργοδότη δεν έχουμε κανένα παράπονο & εργαζομεθα σε ένα υγιές & ασφαλές οικονομικά περιβάλλον.

Μαρινόπουλος

Η εταιρία αλλά & εκ των εσω το κατάστημα ήταν δίπλα μας άνθρωπο κεντρικά όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια το καταναλωτικό κοινό του Ρεθύμνου αλλά  & την κοινωνία που μας στήριζε κατατάσσονται σαν τον Leader κατάστημα στον Νομό Ρεθύμνης. Αμοιβαία όμως & εμείς με τον τρόπο μας συνεισφέραμε στην τοπική κοινωνία με διάφορες δράσεις όπως βοηθώντας άπορες οικογένειες, στηρίζοντας στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα η συνεισφέροντας σε περιβαλλοντικές δράσεις. Στηρίζουμε τις έσχατες προσπάθειες εξυγίανσης  τις εταιρίας μας στο δικαίωμα να συγχωνευτεί με τον οποιοδήποτε Θεσμικό Επενδυτή & γενικότερα στο κατάστημα μας με την άρση αναστολής διαταγής δίνοντας μας αναπνοές να πορευτούμε δίπλα στην εταιρία μας όπου όλα αυτά να χρόνια μας μεταλαμπάδευσε δίνοντας μας τεχνογνωσία, εμπορικό πνεύμα & πρωτίστως οικονομική ασφάλεια. Γνωρίζουμε την δεδομένη στιγμή έχουμε δίπλα μας σύσσωμο το προσωπικό της εταιρίας στο Ρέθυμνο, το εργατικό κέντρο Ρεθύμνης, το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Ρεθύμνης, την κοινωνία Ρέθυμνου & φυσικά της οικογένειες μας που βιώνουν καθημερινά την αγωνιά μας.

Το ανωτέρω έχει συνταχθεί καθαρά από τούς 35 εργαζόμενους με μοναδικό γνώμονα την διαφύλαξη των θέσεων μας χωρίς να έχουμε δεχθεί πίεση & παρέμβαση από καμιά εργοδοσία. Δεν αποτελεί δεσμευτικό εάν κάποιος συνάδελφος θέλει ατομικά να αποχωρήσει από την εταιρία κοιτώντας το μέλλον του.

Εάν και εφόσον όμως συμβεί το οτιδήποτε μοιραίο για την εταιρία είμαστε εδώ σαν ομάδα να συζητήσουμε για οτιδήποτε αφορά το επαγγελματικό μας μέλλον.

Οι εργαζόμενοι

Πηγή άρθρου:
http://www.cretalive.gr/crete/thrizoyme-tis-prospatheies-eksygianshs-toy-arinopoyloy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s