Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσκαλεί νέους απόφοιτους στο Graduate Trainee Program

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας και μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις οποίες προτιμούν να εργάζονται οι νέοι της Γενιάς Y στην Ελλάδα, προσκαλεί νέους ταλαντούχους απόφοιτους με όραμα, πάθος και όρεξη, να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους στη χώρα μας, μέσα από το Graduate Trainee Program.

graduate-trainees-ii

Νέοι και νέες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους αλλά και με σύντομη εργασιακή εμπειρία έως 2 έτη, καλούνται να συμμετάσχουν μέσα από την ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και δομημένες συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή όσων προκριθούν σε ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου καλούνται να εργαστούν ατομικά και ομαδικά σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Όσοι επιλεχθούν θα αποτελούν πλέον μέρος μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινώντας μιας διαδρομή πλούσια σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας δυναμικής εταιρείας. Για τα επόμενα 2 χρόνια, το ατομικό τους πλάνο ανάπτυξης θα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος και αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας.

Στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο μέσα στην εταιρεία, αλλά και όσοι θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC, όπως ήδη το έχουν επιτύχει περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες. Σε όλη τη διαδικασία του πλάνου ανάπτυξης, οι συνάδελφοί τους αναλαμβάνουν να τους καθοδηγήσουν και να τους δώσουν κίνητρα, έμπνευση και γνώση ώστε να αναπτύξουν το ταλέντο τους, και να συμβάλλουν ενεργά και δημιουργικά στην ομάδα που θα ενταχθούν αλλά και στην εταιρεία συνολικά.

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, πιστεύουμε στους νέους, στα όνειρα και στις δυνατότητές τους. Εδώ και 26 χρόνια με το Graduate Trainee Program, αναγνωρίζουμε τους νέους με ταλέντο, τους προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και τους δίνουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουν μαζί μας μια επιτυχημένη επαγγελματική  πορεία με σημαντική προοπτική στην Ελλάδα και την Κύπρο», δήλωσε η Σοφία Κάντα, Acting HR Director Ελλάδας και Κύπρου.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται με συνέπεια εδώ και 26 χρόνια, βρίσκεται στην καρδιά μιας εταιρείας 1.500 ανθρώπων, όπου το 40% ανήκει στη γενιά Υ. Κάθε χρόνο, η εταιρεία προσφέρειδεκάδες επιπλέον εποχικές θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας τόσο την εφοδιαστική της αλυσίδα, καθώς και τις πωλήσεις της, έναν τομέα πρώτο σε ανθρώπινο δυναμικό συγκριτικά με άλλες εταιρείες του κλάδου.

Περισσότερα:
http://www.myvolos.net/archives/166100

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s