Ό,τι χρειάζεσαι από εργαλεία στα καταστήματα Praktiker

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εργαλείων και αξεσουάρ υποδέχεται την Άνοιξη η Praktiker Hellas, το No1 δίκτυο καταστημάτων για εργαλεία.

Praktiker Hellas

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία «Για σένα που αγαπάς τις κατασκευές και τις επισκευές αλλά και για σένα που επιθυμείς να γνωρίσεις τη μαγεία του DIY, απελευθέρωσε τη φαντασία σου και αξιοποίησε τις επιλογές εργαλείων των Praktiker που είναι ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάχνεις αυτά που έχεις σχεδιάσει».

Τα καταστήματα Praktiker διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα εργαλείων από το μέλλον για τη μέτρηση των αποστάσεων, των διαστάσεων και του ύψους με laser ακριβείας. Επίσης, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία εργαλείων όπως μέτρα, αλφάδια, καρφωτικά κλπ.

Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι στο site της εταιρείας μπορεί κάποιος να ανακαλύψει έξυπνες ιδέες για εργαλεία που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των εργαζομένων της Praktiker, τον καθοδηγούν στην αγορά των κατάλληλων εργαλείων αλλά και στη σωστή χρήση τους.

Αναλυτικά εδώ:
http://www.liberal.gr/arthro/121401/oikonomia/epicheiriseis/ergaleia-apo-ta-Praktiker–oti-chreiazesai-gia-na-ftiachneis-oti-fantazesai.html

Advertisements