Πάνος Γερμανός: Η Sunlight στην κορυφαία έκθεση εξοπλισμού μεταφορών

Η Sunlight, εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, συμμετείχε στην διεθνή έκθεση PROMAT 2019 που έλαβε χώρα στο Σικάγο. Πρόκειται για μια παγκόσμια συνάντηση εκπροσώπων του τομέα εξοπλισμού μεταφορών, εφοδιαστικής αλυσίδας και χειρισμού υλικών (material handling) στην οποία συμμετέχουν οι πλέον ισχυροί «παίκτες» και παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους καθορίζοντας τις διεθνείς τάσεις.

Πάνος Γερμανός

Η SUNLIGHT είχε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία να λανσάρει τη νέα πρωτοποριακή σειρά ων “έξυπνων” μπαταριών τεχνολογίας ιόντων λιθίου LiON FORCE σε «παγκόσμια πρώτη». Οι συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν εφαρμογή σε ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης (eIVs) και ξεχωρίζουν για την ενσωμάτωση των υπερσύγχρονων εφαρμογών της τεχνολογίας Industry 4.0., για τη στιβαρή κατασκευή, τα 17 επίπεδα ασφαλείας που διαθέτουν αλλά και για τις υψηλές τους επιδόσεις.

Το λανσάρισμα των μπαταριών LiON FORCE στην κορυφαία έκθεση PROMAT 2019 είχε ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς στόχος της Sunlight είναι η διεύρυνση των πωλήσεων στην αγορά της Αμερικής και η ανάδειξη της υπεροχής της.

Διαβάστε περισσότερα: www.capital.gr

Advertisements