Ο Πάνος Γερμανός δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο των επιχειρήσεων

Ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός έχει συνδέσει την επαγγελματική του πορεία με μερικά από τα πιο ηχηρά deals όλων των εποχών. Από την πώληση του δικτύου Γερμανός στην Cosmote, μέχρι το θρίαμβο της Sunlight και την πλέον πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Public και Media Markt, αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως τον επιχειρηματία που βλέπει μπροστά από την εποχή του.

Πάνος Γερμανός

Όμως ο Πάνος Γερμανός δεν είναι γνωστός μόνο για την ικανότητά του να βλέπει πριν από όλους τις ευκαιρίες και να επενδύει σε στρατηγικές τοποθετήσεις. Aπό την αρχή της ίδρυσης του Ομίλου Olympia μεταλαμπάδευσε στους συνεργάτες του το όραμά του να δημιουργεί αξία τόσο για τις εταιρείες όσο και για τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Πρόσφατα, συνέβαλλε στην συλλογική προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας του κορωνοιού, με μια πολύ μεγάλη δωρεά η οποία άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Με πλήρη διακριτικότητα, όπως άλλωστε συνηθίζει να κινείται, και μεθοδικά σε συνεννόηση με τα αρμόδια Υπουργεία δώρισε τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό ώστε να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες σε κοινωνικά ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα:
Πάνος Γερμανός: Ο επιχειρηματίας που βρίσκεται μπροστά από την εποχή του